Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Een warm huis met een zoutlamp!

zoutlamp

Er bestaan een hele hoop verschillende soorten lampen. Zo heb je een lavalamp, RGB lampen, maar je hebt ook een lampen gemaakt van zout. De zoutlamp wordt dan ook steeds populairder en dat is niet zo gek. Naast dat ze erg goed passen in ieder interieur, brengen de lampen ook nog veel voordelen met zich mee. Dat is dan ook zeker een reden om de lamp in huis te halen.

Een lamp gemaakt van zout

Een lamp gemaakt van zout klinkt gek, maar het kan zeker. Het zout dat wordt gebruikt voor is de zoutlamp is miljoenen jaren uit en komt uit het Himalaya gebergte. De stukken zout zijn gekristalliseerd en worden met de hand gehakt. Vervolgens worden de rotsblokken in verschillende vormen gemaakt zodat ze daarna kunnen worden verkocht. Je kan het dan ook zo gek niet bedenken of er is een lamp van gemaakt. Waar je goed op moet letten is dat de lamp wel echt uit het Himalaya gebergte komt. Er worden veel namaak lampen gemaakt en die geven natuurlijk niet het gewenste effect. Daarnaast maakt het niet uit of je er een lamp in moet doen of een kaars. Het heeft allebei hetzelfde effect.

zoutlamp

Het gewenste effect

Naast dat een zoutlamp mooi staat in je woonkamer of in je werkkamer geeft het ook nog een positief effect. Het zorgt er namelijk voor dat je beter in je vel gaat zitten en dat negatieve energie verdwijnt. Ook zorgt de lamp ervoor dat nare geuren in je huis verdwijnen en dat je beter gaat slapen. Als laatste houd het straling van de televisies, computers en telefoon tegen. Dit alles bij elkaar zorgt er dus voor dat je gezonder wordt en dat is natuurlijk mooi meegenomen. Haal daarom nog een lamp van zout in huis.