Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Een lichtgewicht rollator van kwaliteit!

lichtgewicht

rollatorVandaag ga ik het hebben over een lichtgewicht rollator. De reden? Op dit blog schrijf ik veel artikelen gebaseerd op wat ik zelf meemaak. Hierdoor kan ik veel tips geven en dit doe ik dan ook graag. Vandaag ga ik het dus over de rollator hebben.

Mijn moeder wordt ook een dagje ouder en daarom krijgt ze steeds meer moeite met de normale dingen. Een van die normale dingen is lopen. Dit vindt ze zelf erg vervelend omdat ze erg veel doet en ze zich nu niet meer normaal kan verplaatsen. Ik merkte al een tijdje dat ze hiermee zat en daarom wilde ik haar helpen. Ze had zelf nog geen rollator overwogen omdat ze het gevoel had dat ze zich hierdoor niet meer zou kunnen verplaatsen. Ik stelde dit dan ook aan haar voor omdat ik een speciale uitvoering had gevonden. Ik heb het dan over de lichtgewicht rollator. Deze kan je vinden op de website van Uw rollator. Ik ben zelf op deze website uitgekomen nadat ik op Google zocht naar rollators die makkelijk mee te nemen zijn.

lichtgewicht rollatorZe is er erg blij mee!

Inmiddels heb ik het apparaat al aan mijn moeder laten zien. Ze was meteen overtuigd en daarom hebben we ervoor gekozen om hem te bestellen. Ze gebruikt hem nu dagelijks en hij bevalt erg goed. Hij is namelijk erg soepel, licht en makkelijk mee te nemen. Dit was een goede aankoop! Lijkt jou dit ook wel wat? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer info.lichtgewicht