Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Een e learning design laten maken

e learning design

Via het bedrijf Splintt is het mogelijk om een e learning design te laten maken. Dit is een software pakket waarmee je binnen een zeer korte tijd heel veel mensen kan bereiken. Vooral voor grote bedrijven is dit een uitkomst. Wat voorheen werd uitgelegd tijdens een bijeenkomst en daarna via een beknopte samenvatting via de mail werd verstuurd, is nu mogelijk met een op maat gemaakte software pakket. Voordeel is dat iedereen die toegang heeft tot dit netwerk deze instructies kunnen lezen. Mensen die niet aanwezig konden zijn bij zo een bijeenkomst en toevallig ook geen mail hadden ontvangen daar trappen wij dan niet meer in. 

e learning design

Een fraai e learning design laten ontwerpen

Tegenwoordig is het een stuk makkelijker om een opleiding te gaan volgen. Voordeel is dat je hiervoor niet meer de deur uit hoeft te gaan en een opleiding via het internet kan gaan volgen. Ook voor mensen die in het buitenland verblijven of wonen, is het mogelijk o  zo een opleiding te gaan volgen. Via het bedrijf Splintt is het mogelijk om een op maat gemaakt opleiding te laten maken.

Voor ons bedrijf was dit een geweldige uitkomst. Vooral om dat er veel wijzigingen zijn en deze per direct uitgevoerd moeten worden. Normaal was het een hele klus om iedereen naar dezelfde werkwijze te krijgen. Nu is het een kwestie van erop wijzen om het e-learning project dagelijks in de gaten te houden.