Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Benzoylperoxide: na een paar weken al resultaat

14563975 (1)Benzoylperoxide: na een paar weken al resultaat

Ik gebruik nu een aantal weken benzoylperoxide en ik merk nu al dat het helpt. Ik heb de benzoylperoxide op aanraden van mijn tante gekocht, mijn tante weet veel af van de huid en voornamelijk ook veel van talg werking en ga zo maar door. Ik had nooit echt gehoord van benzoylperoxide en ik deed ook niet echt wat aan mijn puistjes, omdat ik voornamelijk niet wist hoe. Ik voelde mij wel vaak vies en lelijk, een vette huid geeft gewoon een vieze uitstraling. Ik merkte dat dit zo ver doorgevoerd werd dat ik al moeite had met oogcontact, alles om maar te voorkomen dat mensen mij zouden zien. Omdat ik mij vies voelde was ik het wel steeds aan het scrubben, maar het kwam alleen maar erger terug. Ik was dus ook best bang voor de benzoylperoxide, want ik wilde niet dat het alleen maar erger werd. Maar op hoop van zege probeerde ik maar de benzoylperoxide, onder andere ook omdat ik succesverhalen las van anderen. En nu, na een aantal weken, is mijn acne al heel ver teruggedrongen en krijg ik een steeds helderde huid. Het wordt gaver en dus mooier om te zien. Ik hoop dat de benzoylperoxide mij helemaal van de puisten afhelpt, zo kan ik daar na met meer zelfvertrouwen de wereld tegemoet, misschien krijg ik ook wel een vriendje. Ik heb er namelijk nog nooit een gehad omdat ik zo onzeker ben, met wat zekerheid is de kans groter.