Baby and Mom

Tips en Hints voor u en uw baby!

Benzoylperoxide gel in combinatie met andere crème

13790110Benzoylperoxide gel in combinatie met andere crème

Ik ben een paar maanden geleden begonnen met een benzoylperoxide gel voor mijn overmatig acne. Het was zo ernstig dat ik er geestelijk ook mee begon te zitten, je hebt minder zelfvertrouwen, vind jezelf vies en hebt niet echt een idee dat het ooit beter gaat worden. Als er een paar puistjes weg zijn komen er weer nieuwe bij. Het hield niet op. Mijn arts raadde mij benzoylperoxide aan, na jaren lang stomen, crèmes en nieuwe kleding. (Ja, dit zou ook helpen tegen overtollig talg..) heb ik dan eindelijk de oplossing gevonden. De benzoylperoxide heeft mijn huid enorm verbetert. Het heeft er voor gezorgd dat de talg productie wordt verminderd. Ideaal! Ik was wel bang voor littekens van mij acne, helaas is dit er ook. Ik had een ander middeltje om de littekens te verbeteren. Ik heb dit op eigen houtje gedaan, niet erg slim want al gauw merkte ik dat mijn huid soms lichtelijk ging verbranden. Blijkt dus dat de benzoylperoxide je huid gevoeliger kan maken voor bij voor beeld zonlicht. Hier had ik niet echt last van maar de combinatie van de crème en benzoylperoxide was dus niet echt een goed idee. Ik heb nu weer via mijn arts een goede litteken crème gekregen. Tegelijkertijd blijf ik zorgvuldig door smeren met de benzoylperoxide gel, ik ben zo blij dat dit mijn redding is geweest. Ik zou iedereen ook willen aanraden om dit te gebruiken bij acne, als je denkt alles al geprobeerd te hebben is de benzoylperoxide echt je redder in nood. Het is gemakkelijk om te krijgen.